A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Victoria Beckham extra-klasszis megjelenése New Yorkban


Tökéletes alakja van David Beckham feleségének, aki mindig lenyűgözi a követőit, köztük azokkal sztárokkal, akik szintén ott vannak a követők között.


Victoria Beckham évtizedek óta van jelen a médiában, és hosszú évek óta határozza meg az életét a divat, munka szintjén is. A világ egyik legismertebb nője, emiatt is furcsa, hogy „csak” 30.3 millióan követik az Instagramon, mert sokkal többet érdemelne.

Nyilván ez a több mint 30 milliós követőszám is abszolúte erős, de a realitás sokkal inkább 100 millió felett lenne. Az is igaz, hogy nem mindig a követőszám számít, hanem inkább az aktivitás, a kattintások, amelyeken keresztül vásárolnak az emberek.

Ezek a kattintások nem publikusok, de el tudjuk képzelni, hogy egyes hírességek mennyi pénzt tudnak így keresni. Dollármilliókról beszélünk, így a közösségi média egy nagyon komoly pénzkereseti lehetőséget jelent.

Victoria is az aktív sztárok közé tartozik, ügyesen használja a platformot, és tucatnyi világsztárral van jóban. Ezek mind olyan apróságok, melyek szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy valaki igazán sikeres legyen a divatszakmában.

Az énekesnőként világsztárrá vált Victoria pedig maga a divat, és ezt New Yorkban is bizonyította, ahol tökéletes formában jelent meg, méghozzá egy nagyon különleges és egyedi összeállításban, amitől sokan ájuldoztak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések