A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sarka Kata különleges frizurája egy legendás klasszikust idéz


Gyakorlatilag azonnal egy legendás film jutott eszünkbe a fotót látván, ami megint egy nagyon minőségi munka a csapattól, és azt kell mondjuk, ez a stílus és frizura is remekül áll Sarka Katának.


Sarka Kata több mint otthonosan mozog a divat világában, az egyik legdivatosabb sztár idehaza, és már számtalanszor hangsúlyoztuk, hogy milyen kreatív módon válogatja össze a szettjeit. Ezzel együtt változatosan öltözködik, nemcsak stílusosan, ami egy újabb plusz pont a neve mellett.

Ahhoz is hozzászokhattunk, hogy Kata sportosan és elegánsan is mindig stílusos, nem lehet belekötni a szettjeibe, ügyesen találja meg az összhangot, akárcsak az átmenetek között, miközben így sokaknak adhat tippeket.

Egyértelműen ráérzett erre a rendkívül minőségi vonalra, és az sem véletlen, hogy még az őt támadók sem tudnak igazán belekötni abba, ahogyan öltözködik. Nyilván az irigység ezt is felül tudja írni, ám a legtöbb esetben rengeteg pozitív hozzászólást, üzenetet kap, a megjelenésével kapcsolatban is.

A nyári időszakban szintén láthattunk róla pár remek divatképet, és most, hogy beköszöntött az október, még változatosabb ruhák kerülhetnek elő a szekrényekből. Ugyanakkor odakint még mindig jó idő van, de mint azt fentebb is említettük, Kata az átmeneteket is nagyon érzi.

A legújabb róla készült divatfotón egy egészen extra szettben köszön be, de nemcsak a ruhadarabokra és a szintén rendkívül látványos cipőre hívnánk fel a figyelmet, hanem Kata frizurájára is. Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, nekünk azonnal egy 80-as évekbeli klasszikus ugrott be, ami egyúttal az egyik nagy kedvencünk.

A legendás Flashdance főszereplőjének frizurájára hajaz a fotó, mely tökéletesen ötvözheti a múltat és a jelenkor modern világát.



Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések