A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Őrjöngés kezdődött: Musk felold mindenkit a Twitteren, akiket örökre letiltottak


Miután Elon Musk végre megvette a Twittert 44 milliárd dollárért, és rögtön ki is rúgta a vezetőket, a Bloomberg szerint azzal folytathatja, hogy visszaengedi azokat, akiket korábban örökre kitiltottak a Twitterről. Például Donald Trumpot, akinek 2021 januárjában függesztették fel végleg a Twitter-fiókját, miután két bejegyzésben is magasztalta a Capitoliumot megrohamozó rajongóit.- sikítják a liberális lapok.


A Bloomberg azt írja, Musk azért függesztené fel a tiltásokat, mert „nem hisz az élethosszig tartó tiltásokban”.

Egyelőre csak annyi biztos, hogy Musk nemcsak tulaj, de vezérigazgató is szeretne lenni a Twitter élén a Tesla illetve a SpaceX vezetése mellett. Ami pedig nem biztos, de számítani lehet rá, hogy Musk viszonylag gyorsan és könnyen fogja felkavarni az állóvizet, miután azt mondta, biztosítani akarja a „szólásszabadságot” az oldalon.

Korábban több szakértő is azt mondta, attól tartanak, hogy a Twitter Musk irányítása alatt lehetővé tenné az autokráciák propagandistáinak, „hogy még nagyobb pusztítást végezzenek, mint eddig”.- szól a rettegés.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések