A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor: Magyarország megbecsüli honvédeit! (videó)


„Az önkéntesek jelentik a hidat a civilek és a hadsereg között” – hangsúlyozta beszédében a miniszterelnök. 

A magyar kormányfő szombaton részt vett az önkéntesek eskütételén Budapesten.

Az eseményről hétfőn egy rövid videót is közzétett, amelyben beszédének azon részét emelte ki, amelyben arról szólt a frissen esküt tetteknek, hogy a „szolgálatukat nehéz idők közepette vállalták.”

Majd azzal folytatta, hogy „a tudás, amit megszereznek, nemcsak háborúban lesz majd hasznos.

Az önkéntesek jelentik a hidat a civilek és a hadsereg között.”

„Az önkéntesek lesznek azok a magyar katonák, akikkel az emberek a legtöbbet találkoznak” – tette hozzá a miniszterelnök. 

Decembertől újabb toborzókampányokat indítanak

„A kiképzés során elsajátított fegyelem, együttműködési készség, csapatszellem és rátermettség példával szolgál mindannyiunknak, s ez a példa sok helyre jut majd, és talán gyökeret is ver” – tekintett a jövőbe Orbán Viktor.

Ezt követőn bejelentette, hogy még idén decembertől újabb toborzókampányokat indítanak, hogy „mindenki, aki személyes hivatását a haza védelmében akarja megtalálni kellő megbecsültség és presztízs mellett, a legmodernebb felvértezve magyar honvédnek állhasson.

Magyarország megbecsüli honvédeit”

 – fogalmazott a miniszterelnök.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
SÜKETELNI azt TUD ez a FELFUVALKODOTT SÖTÉT HÓLYAG!!!...- HOGY SZÁRADNA LE a NYELVE a RENGETEG HAZUGSÁGTÓL, AMIT 33 ÉV ALATT a FÜLÜNKBE ZÚDÍTOTT!!!