A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor felregisztrált a Twitterre


Újabb platformon a kormányfő.


Elindult Orbán Viktor hivatalos twitter-oldala – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn.

A kormányfő legújabb közösségi felületének elérhetősége: @PM_ViktorOrban.  

A twitteren angol nyelvű információk jelennek majd meg Orbán Viktor munkájáról és politikájáról, elsősorban a nemzetközi közvélemény tájékoztatására – írta a sajtófőnök.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
KÉSŐ!!!
MIVEL ORBÁN és SLEPPJE MÁR ELÁRULTA PUTYINT!!!...- AMIÉRT HALÁLNAK HALÁLÁVAL KELL LAKOLNIUK!!!
Bocskor Andrea, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője felszólalásában hangsúlyozta: a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja elítéli az ukrajnai orosz agressziót, az ukrán területek orosz bekebelezését, és a háborús bűncselekményeket. "A kezdetektől kiállunk Ukrajna mellett, támogatjuk területi egységét, és nem fogadjuk el a látszatnépszavazások eredményét" - fogalmazott.
Nagy István agrárminiszter úgy válaszolt, hogy Finnország és Svédország csatlakozási szándéka a NATO-hoz üdvözlendő, Európa békéjét és biztonságát szolgálja, és ez Magyarország érdeke is.
Fontos, hogy meg tudják őrizni a biztonságot és a békét, mert amint az kockán forog, korábban soha nem látott nehézségek jöhetnek - mutatott rá. Hangsúlyozta: a biztonság erősítése, és az, hogy ez a csatlakozás teljessé váljon, mindenki érdeke. Magyarország semmilyen akadályt nem kíván ez elé gördíteni, mert az az érdeke, hogy ez a csatlakozás sikeresen végbemehessen - ERŐSKÖDÖTT a CIONISTA ORBÁN-KORMÁNY LEGGYENGÉBB LÁNCSZEME!!!
NEM KELL AGYTRÖSZTNEK LENNI AHHOZ, HOGY FELESZMÉLJÜNK; - BOCSKOR és NAGY ISTVÁN EZEN KIJELENTÉSEIKKEL ORBÁN és SLEPPJE SZÁMÁRA ALÁ is ÍRTÁK a HALÁLOS ÍTÉLETÜKET!!!