A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor az Egyesült Arab Emírségek elnökével tárgyalt


A WAM állami hírügynökség információi szerint a beszélgetésen szó esett az Egyesült Arab Emírségek és Magyarország közötti kétoldalú kapcsolatokról és azok megerősítésének lehetőségeiről. 


Gazdasági és energetikai együttműködésről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök telefonon Mohamed bin Zájeddel, az Egyesült Arab Emírségek elnökével telefonon - erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

A WAM állami hírügynökség információi szerint a beszélgetésen szó esett az

Egyesült Arab Emírségek és Magyarország közötti kétoldalú kapcsolatokról és azok megerősítésének lehetőségeiről, különösen a kereskedelem, az energia, a megújuló energia és a technológia területén, a két ország által 2022 februárjában aláírt gazdasági együttműködési program részeként.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
MINDENHOL LEJÁRATJA a MAGYAROKAT az ÁLLANDÓ TARHÁLÁSÁVAL!!!
AHELYETT, HOGY LEMONDÁSÁVAL és NER-RABLÓINAK KIPATEROLÁSÁVAL a HATALOMBÓL TISZTA VIZET ÖNTENE a POHÁRBA!!!
MINDEMELLETT 2022-ben MÁR SENKI SEM VESZ BE MINDENT....- OLY KÖNNYEDÉN és "MOSATLANUL", AHOGYAN EDDIG.
FŐLEG ÚGY, HOGY MAGYARORSZÁGON ÉPÜLT FEL (jóval a zsidók teljes egyenjogúsításáról szóló 1867-es törvény elfogadása előtt!!!) a VILÁG LEGNAGYOBB ZSINAGÓGÁJA, AMI HIHETETLEN MÓDON (állítólag kiirtottuk őket!!!), DE MÉG MOST is a LEGNAGYOBB és "LEGLÁTOGATOTTABB" NÉPESSÉGARÁNYOSAN!!!
MI KELL MÉG, HOGY az ÁLLAMPOLGÁROK OLYANNYIRA SÉRTVE ÉREZZÉK MAGUKAT a SZÁMTALAN POLITIKUS-BŰNÖZŐ GALÁDSÁGAI MIATT, HOGY TÉNYLEG AKARJÁK és KIKÖVETELJÉK a SORSFORDÍTÓ NEMZETGYŰLÉST?!
http://web.t-online.hu/apuska/media/3/02__Farizeus_bal.mp3