A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyíregyházi horror... Késsel és harapófogóval kínozta a nőt!


Kalapáccsal, késsel és harapófogóval is bántalmazta az élettársát.


Az első fokon eljárt Nyíregyházi Törvényszék az idén júniusban R. D.-t  életveszélyt okozó testi sértés miatt 6 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte és 6 évre eltiltotta a közügyektől. Az ítélet ellen az ügyész súlyosabb, a vádlott és védője enyhébb büntetés érdekében jelentett be fellebbezést – a Debreceni Ítélőtábla kedden helybenhagyta az elsőfokú ítéletet.

Maradandó fogyatékosság

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a férfi külföldön dolgozott biztonsági őrként, de 2019 év végén, mivel nem fizetett ki egy 1800 eurós bírságot, elzárásra ítélték. 2020 januárjában szabadult, az élettársa és két kiskorú gyermekük a büntetésvégrehajtási intézet előtt várta. Amikor hazaértek nyíregyházi lakásukba, a férfi nagyobb mennyiségű pálinkát ivott, majd korábbi sérelmei miatt ismét veszekedni kezdett élettársával.

Egy kalapáccsal többször megütötte az asszony lábát, a hajánál fogva lehúzta a kanapéról, majd ököllel ütötte. Késsel és harapófogóval is bántalmazta, és több helyen megszúrta. Az asszony könyörgött neki, hogy értesítse a mentőket és megígérte, hogy azt fogja mondani: ismeretlenek támadtak rá. A férfi hajnalban hívta a rendőrséget azzal, hogy az élettársát ismeretlenek megtámadták.

A nő életveszélyes sérüléseket, maradandó fogyatékosságot és súlyos egészségromlást szenvedett – tájékoztatta lapunkat Fórizs Ildikó sajtótitkár.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések