A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyílt levél David Pressman nagykövet Úrnak


Tisztelt Nagykövetúr!


Sajnálattal vettük tudomásul, hogy figyelmeztetések ellenére, ön beleavatkozik Magyarország belügyeibe, sőt, mi több, már fenyeget is bennünket.

Önnek nem az a feladta, hogy a demokratikusan megválasztott magyar kormány ellen tegyen lépéseket, aláássa kormányunk legitim voltát.
Nem az a feladata, hogy a magyar népet egymás ellen uszítsa, hogy itt is véres harcok dúljanak.
Ön nem ismeri a magyar népet, akik szeretik hazájukat, és nem szeretnének polgárháborút, bárhogy is dolgozik ezen, nem fog sikerülni.

Ön nem ismeri a történelmünket, ezért ajánljuk, hogy azt tanulmányozza mielőtt bármi lépést is tenne ellenünk.
Mi békés, békét szerető nép vagyunk, de csak addig, amíg nem veszélyezteti semmi a magyarságunk, a hazánk, a nemzetünk létét.
Természetesen vannak közöttünk is nemzetárulók, akiket talán hazánk ellen tudna majd fordítani, de a magyar többséget nem tudja befolyásolni.
Mi nem kérünk az önök demokráciájából, mert ahova eddig exportálták, ott csak mérhetetlen fájdalmat, vért, emberhalált okoztak vele.
Ne tévessze össze Magyarországot Ukrajnával, sem más nemzettel, ahova eddig betették a lábukat, káoszt, háborút okozva.

A magyar identitást soha sem tudja megváltoztatni még Amerika sem. Az önök kultúrája még gyerekcipőben jár a miénkhez képest.
Ezt, a most regnáló kormányt, csak mi, magyar emberek válthatjuk le, ha úgy látjuk jónak. De amíg a nemzetünk, a hazánk, a magyar emberek érdekeit képviselik, addig marad.
Kérjük, hogy azzal foglalkozzon, ami egy nagykövet dolga.
Képviselje hazáját, hogy a két ország között jó legyen a kapcsolat.
Amint ön is tudja,(ha, tudja), nálunk véleményt mondhatnak a magyar polgárok mindenről.
Ezért, amennyiben ön továbbra is aknamunkát végez a legitim kormányunk ellen, petíciót indítunk az ön eltávolítására, a saját érdekünkben. Ha ön továbbra is beleavatkozik a belügyeinkbe, vagy a kormányunkat fenyegeti, amivel a magyar embereket is fenyegeti, úgy ön, nem kívánatos személy lesz Magyarországon, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy kiutasítsák hazánkból.

Már több amerikai nagykövet is próbálkozott, de ők sem jártak sikerrel, ahogy ön sem fog.
Sokkal nagyobb a magyar öntudat, mint azt ön, akár csak elképzelni is tudná.

Ön nem ismeri a magyar népet, csak azt a csekély számú nemzetárulót, akiknek nem számít Magyarország biztonsága, megélhetése, identitása és akár egy tál lencséért is eladná.
De ne aggódjon, majd idővel bemutatkozunk!

Sándor Kinga
Gödöllő 2022-10-09

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések