A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nógrádi: Oroszbarát világ volt, ennek vége! (videó)


A biztonságpolitikai szakértő szerint Oroszország csak azt éri el, hogy nő az oroszellenes hangulat. 

Nógrádi György ismét az Ultrahang vendége volt. A biztonságpolitikai szakértő az iráni drónok állítólagos kijevi becsapódásával kapcsolatban leszögezte, hogy „annyit látni kell, hogy Oroszország ebben a háborúban nincsen egyedül”. Hozzátette, a jelenlegi helyzetben élet-halál kérdése a kőolaj ára, utalva Irán kőolajexportőr tevékenységére. Megjegyezte azt is a szakértő, hogy az iráni vezetés elismerte, hogy drónokat szállítottak Oroszországnak. „Bejelentették, hogy új rakétákat is szállítanak Oroszországnak” – tette hozzá.

A háború megint eszkalálódik, nem a békekötés, fegyverszünet irányába megy”

– szögezte le Nógrádi.

Kijev áram nélkül maradhat?

A szakértő elmondta azt is, hogy reális forgatókönyv, hogy Kijev és a nagyobb ukrán városok áram nélkül maradjanak. „És akkor mi van?”, ugyanis szerinte a lakosság szenvedése a háború menetét nem befolyásolja érdemben. Mint fogalmazott:

A háború a csatatereken és a tárgyalóasztaloknál fog eldőlni”.

Az oroszok csak azt érik el, hogy nő az oroszellenes hangulat, jegyezte meg az ukrajnai infrastruktúra támadásával kapcsolatban. Mint mondta, eddig oroszbarát nézetrendszer volt, ennek vége.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések