A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem adta meg az elsőbbséget, nyolcan is megsérültek a békési balesetben


Nem adta meg az elsőbbséget egy másik autósnak, ezért okozott súlyos sérülésekkel járó balesetet egy 27 éves mosonmagyaróvári férfi tavaly nyáron Békésen. 

A Gyulai Járási Ügyészség most emelt vádat az ügyben, a vádlottal szemben próbára bocsátás, mint intézkedés alkalmazását indítványozva. A férfinak várhatóan a 140 ezer forintos bűnügyi költséget is meg kell fizetnie.

A férfi tavaly, egy nyári napon autózott a békési Cseresznye utcában, a Gát utca felől a Petőfi irányába. A Cseresznye és a Petőfi utca kereszteződésében a jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget a Petőfi utcában neki jobbról balra közlekedő kocsinak, ami miatt összeütköztek.

A baleset következtében a vétlen autó egyik utasa súlyos, míg másik utasa és sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett. A vádlott által vezetett kocsi három utasa is súlyos sérüléseket – kézcsonttörést, medencetörését, szeméremcsonttörést –, negyedik utasa és a férfi pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések