A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megrázó részletek a gyomaendrődi tragédiáról: két apa és két fiú halt meg


Mint megírtuk, négyen haltak meg szombat délelőtt abban a balesetben, melynek során a fának csapódott egy Gyomaendrőd felé haladó személygépkocsi. Hiába érkezett gyorsan a segítség, egyik sérült életét sem lehetett megmenteni. 

A borsonline.hu írása szerint két család gyászol. Ma délelőtt egy debreceni apa és fia, illetve egy létavértesi apa és fia utazott abban az autóban, ami Gyomaendrőd közelében az útról lesodródott és egy fának csapódott. A személygépkocsit a 42 éves debreceni férfi vezette. A másik fiatalabb áldozat 39 esztendős volt.

A baleset híre gyorsan elterjedt Gyomaendrőd környékén. Az internetet elözönlötték a részvétnyilvánító hozzászólások. Egy környékbeli lakos szerint az érintett útszakaszon sokan választanak a megengedettnél nagyobb sebességet, emiatt korábban is történtek ott hasonló tragédiák.

Négyen haltak meg a gyomaendrődi balesetben

Halálos közlekedési baleset történt Gyomaendrőd közelében, ahol egy személyautó letért az útról, és fának csapódott. A balesetben a jármű vezetője és három utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életüket vesztették. Gyomaendrőd külterületén, szombaton 10 óra után néhány perccel egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti baloldalra, lesodródott az útról és fának csapódott.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések