A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Medvegyev a nőgyógyász Ursula és férje vakcinabotrányáról írt, de beszólt Trussnak és Scholznak is


Ursula von valamilyen der Leyen néni 71 (!) milliárd euróért 4,6 (!) milliárd adag covid vakcinát vásárolt a Pfizer nevű gyógyszeripari konszerntől – írja a Telegramon az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese, Dmitrij Medvegyev.


Ez tíz adag vakcinát jelent minden uniós polgár számára. A lépték lélegzetelállító.

Értem. Nőgyógyász, az Európai Bizottság vezetője, most pedig a nagy gyógyszeripar  képviselője. Egy okos, merész nő. Nem fél semmitől.

Az európaiak tanácstalanok, hogy ebből a csillagászati összegű euró-blablából mennyi jutott két okos embernek: a nőgyógyásznak, és az EU miniszterelnökének a férjével együtt (aki véletlenül egy gyógyszergyárban dolgozik)? – írta Medvegyev.

Dr. Ursula efféle üzletelését úgy tűnik, még a toleráns EP-képviselők sem veszik elő különböző helyeken. Pedig jobbat érdemelne – egy díjat Európa hálás polgáraitól.

Ha a közgazdasági Nobel-díjat a nemzeti pénzügyek leggyorsabb lerombolásáért a megveszett Truss érdemli ki, akkor az orvosi Nobel-díjra az oltóanyagokra elpazarolt pénz minőségéért Ursula von der Leyen pályázik.

És még tovább az európai politikusok jelenlegi színvonaláról.

Most a német Scholz, követve kormánybarátját, Berbockot, arra a mocskos útra lépett, hogy hazánkat vádolja az éhezés és az energia felhasználás miatt a konfliktus során.

A német kancellárnak természetesen nem kellene, hogy erről beszéljen. Emlékezzen inkább a náci időszakra az államában és hazánk 30 millió állampolgárára, akik háborúban, éhségben és hidegben haltak meg – zárta bejegyzését Medvegyev.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések