A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Közösen perelnek a kirúgott kölcseys tanárok


A Magyar Helsinki Bizottság álláspontja szerint a tankerület reakciója túlzó volt a tanárok polgári engedetlenségére.


Napokon belül a bíróság elé kerülhet azoknak a tanároknak az ügye, akiket kirúgtak a Kölcsey Ferenc Gimnáziumból – számolt be róla a Népszava. A lap úgy tudja, a tanárok nem egyenként, hanem pertársaságot alakítva indítottak munkaügyi pert a volt munkáltatójuk ellen.

A középiskolából öt tanárt rúgtak ki, amiért a polgári engedetlenség keretein belül többször isi megtagadták a munkavégzést. A pedagógusokat a Magyar Helsinki Bizottság ügyvédei képviselik. A szervezet szerint a tanárok kirúgása aránytalan lépés volt a tankerület részéről. Emellett a diákok érdeke is azt kívánta volna, hogy maradjanak a tanárok, mert szinte lehetetlen a pedagógusokat pótolni, így pedig sérül a gyerekek oktatáshoz való joga.

Megjegyzés küldése

2 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
TÖRLEY is ELEVENÉBEN BIZONYÍTJA, HOGY az ún. HÉBER HOLOKAUSZT: KAMU!!!
...de, hogy az összes pedagógusnak címkézett lázító belső-kollaboráns zsidó legyen 2022-ben Orbániában/Magyarmaton úgy, hogy minden szemitát megöltünk 1945-ben!?
NA, EZT AZÉRT MÁR KIKÉREM MAGUNKNAK!!!
http://web.t-online.hu/apuska/media/2/08__Tuzes_viz.mp3
Pálos Trend üzenete…
ORSZÁGSZERTE TOMBOL a CIGÁNY-TERROR!!!...- a FELCSÚTI FAJTÁRS ENGEDÉLYÉVEL!!!
Őrjöngő cigány hordát szabadítanának rá a pellérdi iskolásokra.
Tiltakoznak a Pécshez közeli Pellérd iskolájába járó többségi társadalom adófizetőinek gyerekek szülei amiatt, hogy a közeli Kővágószőlősön működő cigány iskolát összevonják az ő intézményükkel.
A döntés miatt már több pedagógus kilátásba helyezte felmondását, de az antimagyar gépezetet ez a legkevésbé sem érdekli.

Tajti Zoltán büntetett előéletű polgármester természetesen nem a magyarok pártján áll: készséggel szabadítja rá a cigány terrort a szerencsétlen iskolásokra.
A szülők és pedagógusok szerint olyan nehezen kezelhető (pontosabban kezelhetetlen) diákok érkeznének az iskolába, akiktől tartanak a most odajáró gyerekek.
De persze azért, mert már ők is előítéletesek és rasszisták...
A láthatóan fajtárs polgármester (aki civilben amúgy mulatós zenész, amolyan helyi Kis Grófó) persze azt hazudja, hogy nem lesz itt semmi baj, a cigány gyerekek ugyanúgy megállják a helyüket, ahogy a saját iskolájukban (képzelhetjük, az is milyen helytállás volt, de szerinte nyilván az a normális) - a szülők szerint viszont inkább a ceruzát (vagy inkább már a kést) állítják bele a magyar gyerekekbe!!!

https://www.youtube.com/watch?v=WmtYXI1PQuc