A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Komjáthi Imre: Nem automatikus, hogy az MSZP támogatja Karácsonyt 2024-ben


Az újdonsült MSZP-társelnöknek nagyon elege van abból, hogy „akkumulátor pártként” használják a szocialistákat: azaz ők az adják az irodát, az aktivistákat, a többiek meg a jelöltet.

A Spirit FM Harcosok Klubja című műsorának vendége volt az MSZP újdonsült társelnöke, Komjáthi Imre. A beszélgetés első felében szó esett szakszervezetiségről, a Gyurcsány-korszakról, arról, hogy miért vállalta el az elnökséget, és vajon miért hátrált ki az indulásból Mesterházy Attila.

Az interjú második felében szóba kerültek az aktualitások is.

Komjáthi elmondta: elnökként arra fog törekedni, hogy 2024-ben mindenhol legyen szocialista jelölt, aztán méretesse meg magát helyi előválasztáson, vagy akár a tárgyalóasztalnál.

„Azon leszek, hogy az MSZP ne legyen még egyszer akkumulátor párt. Sok kampányban részt vettem már, és azt láttam, hogy ott voltak a különböző pártlogók, és szétnéztem, és csak szocialista aktivistákat láttam. Megkérdeztem, hogy a többi pártnak hol vannak az aktivistái: ház azok nincsenek. És mi adtuk az irodát, mi adtuk az aktivistákat, plakátokat, sok mindent, és a másik párt adta a jelöltet” – magyarázta Komjáthi, aki újra leszögezte: nem lesznek akkumulátor párt, akit leszívnak, majd veszélyes hulladéként eldobnak, és még mérgezőnek is tartják őket.

Ezután kérdezte meg Gavra Gábor, az MSZP beáll-e Karácsony Gergely mögé a 2024-es főpolgármesterválasztáson. „Senkinek a támogatása nem automatikus az MSZP oldaláról” – jegyezte meg Komjáthi. Ez azért is érdekes, mert pont egy hónapja Gyurcsány Ferenc is arra utalgatott a Partizán-interjúban, hogy kihátrálnak Karácsony mögül. Komjáthi azért sietve megdicsérte Karácsonyt, aki szerinte kiváló teljesítményt nyújt ebben a válságos időszakban.

A társelnök kijelentette: arra fognak törekedni, hogy mindenhol legyen szocialista jelölt, mint amilyen Horváth Csaba is volt 2019-ben, akit Karácsony Gergely legyőzött. Ha Karácsony most is megnyeri az előválasztást, beállnak mögé – derült ki az interjúból.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
ELŐBB a CIONISTA ZSIDÓK ÁLTAL LEURALT MESTERSÉGES ún. UKRÁNIÁT=HATÁRVIDÉKET KELL MEGSZÜNTETNI, MINT MŰÁLLAMOT!!!
UTÁNA a BÉKE TERMÉSZETES VELEJÁRÓJA LESZ ENNEK a TERÜLETNEK HISZEN a MAGYAROK, LENGYELEK, OROSZOK, ROMÁNOK VISSZAKAPJÁK AZT, AMI az ÖVÉK!!!
A MARADÉK "UKRÁN" MEG FELESZMÉLHET, HOGY MIND 1 SZÁLIG OROSZOK!!!
Ajaj, mik vannak, megabiolaborok, meganácik, meganukik...akkor ez most már "szent háború", dzsidhad? Alekszej Pavlov, az Orosz Biztonsági Tanács titkárhelyettese egy interjúban arról beszélt, hogy rengeteg sátánista szekta van Ukrajnában, köztük egy amerikai is, a Sátán Egyháza. Ezektől pedig meg kell tisztítani Ukrajnát.


Egyre sürgetőbb feladatnak találja Ukrajna sátántalanítását Alekszej Pavlov, az Orosz Biztonsági Tanács helyettese, mivel elmondása szerint több száz szekta működik az országban – számolt be a TASZSZ.

Pavlov rámutatott, hogy nem ismert ezen szekták pontos száma, de biztosan több százra tehető. Ezek közül kiemelt egyet, a Sátán Egyházát, ami elterjedt Ukrajnába, és az Egyesült Államokból származik, ahol hivatalosan bejegyzett, mint vallás. „Csoda-e, hogy 2015-ben Kijevben pogányok egy csoportja összetört és meggyalázott egy emlékkeresztet, amelyet Vlagyimir – Oroszország Keresztelője Szent Egyedülálló nagyfejedelem premierjének 1000. évfordulójára állítottak fel?” – tette fel a költői kérdést.

Pavlov hozzátette, hogy ezen szekták egy része arra hívja fel követőit, hogy öljék meg az összes oroszt, valamint, hogy rontást hozzanak az oroszokra. Sőt, a helyettes szerint „a kijevi hatalmon lévők voltak az elsők, akik militáns fanatikusokká váltak, akiknek a nézetei ellentétesek a normális emberek nézeteivel.”

Majd zárásként hozzátette: az ukrán nacionalista formációk szimbólumaikban fasiszta és rasszista egyesületekre utaló jelek lapulnak meg.