A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kilenc tő kendernövényt termesztett a kunágotai férfi


Kunágotai házának kertjében termesztett saját fogyasztásra kilenc tő kábítószert tartalmazó kendernövényt egy férfi. A rendőrök megtalálták és lefoglalták a növényeket, a férfi ellen pedig büntetőeljárást indítottak. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.


Kunágotán, egy lakóház kertjében még 2022. július 6-án kilenc tő kábítószer gyanúját keltő kendert találtak a rendőrök.

A növényeket a ház tulajdonosa, egy 30 éves kunágotai férfi termesztette és gondozta. A rendőrség lefoglalta azokat, és a hatóanyag-tartalmukat igazságügyi szakértővel vizsgáltatta meg. A vizsgálat eredménye szerint kábítószert tartalmaztak. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen. Kihallgatásán elmondta, hogy a kábítószert tartalmazó kendernövényeket saját fogyasztásra termesztette.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait és a napokban átadta az ügyészségnek – írja a police.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések