A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ítélet született a Polgáron ünnepi tömegben gyilkoló férfi ellen


A vádlottat előre kitervelt emberölés bűntette, súlyos testi sértés, kerítés és kábítószer-birtoklás miatt mint többszörös visszaesőt ítélték el.


Jogerősen 24 év fegyházban letöltendő szabadságvesztést szabtak ki arra a férfira, aki 2019 augusztusában Polgáron egy rendezvényen halálra szúrta ismerősét.

A Debreceni Ítélőtábla dr. Elek Balázs vezette tanácsa szerdán pontosításokkal hagyta helyben a Debreceni Törvényszék döntését, a vádlottat előre kitervelt emberölés bűntette, súlyos testi sértés, kerítés és kábítószer-birtoklás miatt mint többszörös visszaesőt ítélték el. A vádlott az utolsó szó jogán azt mondta, nem akarta megölni a sértettet, akivel korábban barátságban volt, kifogásolta, hogy nem volt tisztességes az eljárás, és az első fokon kiszabott büntetés enyhítését kérte.

Az ügyész azt mondta, a vádlottnak annyiban szerencséje van, hogy az emberölés időpontjában egy korábbi bűncselekménye miatti elítélése a Kúriánál várt döntésre, ha ez hamarabb emelkedik jogerőre, akkor mint erőszakos többszörös visszaeső életfogytiglani büntetést is kaphatott volna - írja a HAON.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések