A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fidesz: Gyurcsányné bevallotta, hogy Magyarország ellen dolgozik


A nagyobbik kormánypárt közleményben reagált Dobrev Klára pénteki találkozójára. 

Dobrev Klára október 21-én, pénteken huszonöt európai ország nagykövetségének vezetőjével találkozott. Az egyeztetésen többek között hangsúlyozta, hogy az árnyékkormány „elkötelezett az európai értékek mellett”, és „megkérdőjelezhetetlennek tartják, hogy Magyarországnak az EU-ban van a helye”.

Továbbá azt is leszögezte: „az árnyékkormány készen áll arra, hogy bármikor át tudja venni a kormányzást”.

„Gyurcsányné nyíltan roadshow-zik, hogy hazánk ne kapja meg az uniós forrásokat”

Az elhangzottakra és a DK által közleményre a Fidesz is reagált. Az MTI-hez eljuttatott közleményében a nagyobbik kormánypárt azt írta:

Gyurcsányné ma gyakorlatilag bevallotta, hogy már nemcsak a színfalak mögött áskálódik Magyarország ellen, hanem nyíltan roadshow-zik azért, hogy hazánk ne kapja meg az uniós forrásokat és ismét ők kerülhessenek hatalomra.”

A választók megüzenték: nem kérnek belőlük

Majd azzal folytatták, hogy „a demokráciáról prédikáló Gyurcsányné figyelmét elkerülte, hogy a magyarok demokratikus választásokon sokadszorra is világosan megüzenték, hogy nem kérnek belőlük. Pont azért nem, mert Gyurcsányék soha nem a nemzeti érdekekért dolgoztak” – olvasható a Fidesz közleményében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések