A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

"Ez egy buta, szennyes szájú lány" - Krassó László kirúgatná Pánkotai Lilikét


Krassó László, a Magyar Rádió korábbi igazgatója is nyílt levelet írt a gimnázium igazgatójához. Az intézmény korábbi tanulója, Pécs Városért díj kitüntetettje levelében erélyesebb fellépést követel Pankotai Lilivel szemben.  

Lilike műsora ide kattintva elérhető.

Kérem, találjanak egy olyan jogszabályt, amely hivatkozásul szolgálhat diákjuk kirugásához, úgy, hogy a lába se érje a földet. Hosszú újságírói pályám során, sem a rádióban, sem a tv-ben ilyen mosdatlan, ordenáré szöveget még nem hallottam. Amikor követelem eltávolítását az egyházi intézményből, eszembe jut, hogy a kommunizmus idején osztályfőnökünket Virág István tanár urat azért rugták ki 1959-ben,mert egy országjáró kirándulásunk alkalmával több templomba is bevezette az osztályát. Diáktársunkat pedig azért zárták ki Pécs összes középiskolájából, mert többszöru intő után sem viselte az intézmény egyensapkáját. Ez a buta, szennyes szájú lány olyat tett, amir nem kell különösebben indokolni a büntetés kiszabásakor. Úgy gondolom, elég hivatkozás a gimnázium hírnevének súlyos megsértése

– írja és hozzáteszi: amennyiben nem rúgják ki a lányt, visszaküldi érettségi bizonyítványát az intézménynek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések