A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ellenzéki politikusok fotózkodtak az amerikai nagykövettel


Fogadást tartott David Pressman.


Niedermüller Péter tette közzé Facebook-oldalán, hogy részt vett David Pressman új amerikai nagykövet fogadásán. A DK-s kerületvezető által nyilvánosságra hozott fotókon szinte kivétel nélkül látszik, hogy az összes ellenzéki kerületvezető megjelent az eseményen. Jelen volt Baranyi Krisztinától kezdve László Imrén át Szaniszló Sándorig mindenki.

Az a megtiszteltetés ért, hogy részt vehettem az Egyesült Államok budapesti nagykövetének, David Pressman úrnak a fogadásán”

– írta a VII. kerület vezetője, aki meghívta Pressmant Erzsébetvárosba. A nagykövet elfogadta ezt és még az ősz folyamán megtartják azt az eseményt is.

Első ünnepi fogadásán Pressman arról beszélt, ha Putyin abbahagyja a harcot, akkor véget ér a háború, de ha Kijev teszi le a fegyvert, akkor megszűnik Ukrajna. A videofelvételek szerint az eseményen részt vett Márki-Zay Péter, Szabó Tímea és Iványi Gábor is.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések