A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy kismama is megsérült az 54-es főúton, Bugacpusztaházánál történt balesetben


Négyen sérültek meg abban a balesetben amely hétfőn történt az 54-es főúton, a Bugaci elágazás közelében. 

Helyszíni információink szerint egy sötét színű autó Kecskemét felé közlekedett, amikor a Bugaci elágazástól nem messze, balra le akart térni egy földútra. Megállt az úton, hogy a szembejövő forgalmat elengedje, ezt viszont későn észlelte a mögötte haladó fehér színű autó.

A sofőr megpróbálta elkerülni az ütközést, de ennek ellenére a sötét színű autó hátuljába csapódott, majd az ütközés erejétől az út menti árokba borult mindkét jármű. A fehér autóban a sofőr, amíg a másik kocsiban egy kismama, a férje és egy idősebb férfi is megsérültek, mindannyiukat a kecskeméti megyei kórházba szállították a mentők.

A mentési munkálatok és a helyszínelés ideje alatt a hatóságok a fél útpályát lezárták, a forgalom rendőri irányítás mellett haladt. A baleset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Korábban írtuk:

Összeütközött két személyautó az 54-es főút Bócsa és Jakabszállás közötti szakaszán. Bugacpusztaháza térségében, az 26. kilométernél. A járművek az út két oldalán, az árokban vannak. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat. Az érintett útszakaszon váltakozó irányban, egy sávon halad a forgalom – írja a katasztrófavédelem.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések