A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Durva, hogy mit tett ez a salgótarjáni férfi – elfogatóparancsot adtak ki ellene


A salgótarjáni születésű Jászberényi Benjámin ellen a napokban adtak ki körözést a rendőrök. A férfit sem budapesti, sem szécsényi címén nem találják. 

Elfogatóparancsot adott ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság a salgótarjáni születésű Jászberényi Benjámin ellen október 28-án. A 28 éves férfit közérdekű üzem működésének megzavarása miatt körözik nagy erőkkel a rendőrök. 

A police.hu oldalon közzétett felhívás szerint a férfi nem rendelkezik érvényes bejelentett lakcímmel, de azon a budapesti hajléktalanszállón sincs már, ahol korábban élt átmenetileg. Tartózkodási helyként jelenleg egy Budapest XIII. kerületi ingatlant jelölt meg, ahol szintén nincs, valamint korábbi szécsényi címén sem találták.

Értesítsék a rendőröket, ha tudnak róla valamit!

A rendőrség azt kéri, hogy aki látta, vagy bármilyen egyéb információja van Jászberényi Benjáminról, az tegyen személyesen bejelentést bármely rendőrnél, rendőri szervnél, vagy hívja az ingyenes 112-es segélyhívó telefonszámot és mondja el, ha bármilyen hasznos tudnivalóval rendelkezik a férfi hollétéről.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések