A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutálisan megvertek egy republikánus aktivistát Floridában


Marco Rubio szenátor támogatóját állítólag politikai okokból támadták meg, súlyos sérüléseket szenvedett. 

A floridai Hialeah városában a rendőrség letartóztatott egy második gyanúsítottat a Marco Rubio republikánus szenátor aktivistája ellen elkövetett támadás miatt, amely vasárnap este történt – számol be a Fox News.

Az oldal által megszerzett dokumentum szerint Jonathan Alexander Casanova Javier Lopezhez csatlakozva támadta meg a republikánus politkust csapatához tartozó, Rubio kampánypólóját viselő férfit, miközben az szórólapokat osztott. Megjegyzik, a nyilatkozat szerint a kampányfutár azt mondta a rendőrségnek, hogy Casanova kijelentette neki, hogy nem mehet át a területen, mert republikánus.

Marco Rubio szenátor a twitteren azt írta,

az aktivista súlyos sérüléseket szenvedett, belső vérzése volt, eltört az állkapcsa és arcrekonstrukciós műtétre lesz szüksége a felépüléshez.

Amerikában november 8-án tartják az úgynevezett félidős választásokat, melynek során a teljes Képviselőház mellett a Szenátus egy részét is újraválasztják.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések