A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bencsik Gábor: aki úgy beszél, mint egy riherongy, azzal úgy is bánnak


Sokan Nagy Blankát vélik felfedezni  Pánkotai Liliben, aki október 23-án a tanártüntetésként fémjelzett ellenzéki megmozduláson lépett színpadra és elődjéhez hasonlóan gyalázta a kormányt.


Trágársága sem korához, sem női mivoltához nem méltó, arról nem is beszélve, hogy egy egyházi iskola diákja, nem csoda, hogy a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium igazgatója elhatárolódott a növendéktől. Bencsik Gábor újságíró szerint viszont nem a lány a bűnös, hanem akik ezzel a trágár irománnyal a színpadra hívták és most is tolják maguk előtt. Ugyanakkor megjegyzi, hogy aki riherongyként beszél, azzal úgy is bánnak, amit Nagy Blanka is sérelmezett annak idején.

Természetesen a majdnem felnőtt lányt sem menthetjük fel, hiszen 17-18 éves korában az ember már kezdi érteni, hogy minek mi a következménye. Az igazi bűnös mégsem ő, hanem azok, akik ezzel az amúgy középiskolai dolgozat szintű, viszont trágár irománnyal fölhívták a színpadra, és akik ma is tovább tolják maguk előtt -írja bejegyzésében Bencsik Gábor, aki szerint Lilinek nem mondja el senki, hogy lehet öt percre híres, de aztán egy életen át cipelheti annak a súlyát, hogy aki úgy beszél, mint egy riherongy, azzal úgy is bánnak.

Ezt egyébként annak idején Nagy Blanka is sérelmezte, aki szintén mocskos szájával vált az ellenzék ismert alakjává.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések