A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zsigmond Barna Pál: Vajon milyen „árnyék-nemzetpolitikát” fog folytatni a díszes társaság?


Isten óvjon mindannyiunkat attól, hogy ez az árnyéktársaság egyszer lehetőséget kapjon kilépni a napra! 

„Amióta megtudtam, hogy Gyurcsány Ferenc árnyéka Dobrev Klára árnyékkormányt alakít, és abban ő lesz az árnyékkormányfő, nem hagy nyugodni a gondolat, hogy vajon milyen »árnyék-nemzetpolitikát« fog folytatni a díszes társaság.

 Tudják-e értelmezni a kérdést és hajlandóak-e foglalkozni vele? Egyáltalán mit jelent számukra a határon túli magyarság? Többet jelent-e, mint Romániában, Szlovákiában, Szerbiában, Ukrajnában élő magyarul beszélő románok, szlovákok, szerbek, vagy ukránok? 

Ha abból indulunk ki, hogy annak idején milyen nemzetpolitikát folytatott a cseppet sem árnyék-miniszterelnök Gyurcsány, akkor nem sok jóra számíthatunk. Ő volt az ötletgazdája a státusztörvény ellenes, 23 millió románnal riogató kampánynak, velejéig romlott, aljas, szociális demagógiára építő kampányt folytatott a 2004. december 5-i népszavazás előtt, megszüntette a konzultációs fórumként működő Magyar Állandó Értekezletet. Később a szocialisták ezért legalább bocsánatot kértek, de a gyurcsányista dk-sok – akik most az árnyékkormányt alkotják - ellenzékben is folytatták nemzetellenes politikájukat. A határon túl élő magyarok szavazati jogának elvételével kampányoltak, rágalmazták őket, Vadai Ágnes árnyék-honvédelmi miniszter a vakcinát sajnálta tőlük. 

Az Isten óvjon mindannyiunkat attól, hogy ez az árnyéktársaság egyszer lehetőséget kapjon kilépni a napra! Ezt mi nem fogjuk hagyni, mert mi is készülünk!”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések