A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Villám csapott egy családi házba, halálos baleset Szerencsen

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 130 alkalommal riasztották, amiből 54 műszaki mentés volt.

Két személygépkocsi ütközött a 37-es főút 24-es kilométerszelvényében, Szerencs külterületén szeptember 06-án. A balesethez a szerencsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végezték a munkájukat. Az egységek feszítővágóval kiszabadították a baleset áldozatait az összeroncsolódott járművekből és átadták őket a mentőknek.

Gépi munkavégzés közben megrongálódott egy gázcsonk Miskolcon, a Hold utcában szeptember 07-én. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói ötven méteres biztonsági zónát jelöltek ki a gázszivárgás körzetében és biztosították a helyszínt. A veszély megszüntetéséig huszonhat lakónak kellett távozni az otthonából. Az események során nem történt sérülés.

Festési munkálatok közben rosszul lett és eszméletét vesztette két ember egy családi ház pincéjében Tiszakeszin, a Községháza utcában szeptember 08-án. A balesethez a mezőcsáti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik légzésvédelem mellett kihozták a sérülteket a helyiségből és átadták őket a mentőknek.

Villám csapott egy családi házba Felsőregmecen, a Szabadság utcában szeptember 08-án. Az esemény miatt a tető- és födémszerkezet beszakadt. A sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakók sértetlenül elhagyták az épületet.  Az egység eltávolította a veszélyt jelentő cserepeket és átvizsgálta a házat. Az eset során nem történt sérülés, a lakók elhelyezésében a rokonaik segítettek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések