A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vakolattal dobott meg egy járókelőt a berényi férfi, de pórul járt


Mezőberényben garázdaság, Gyulán és Orosházán körözés alapján intézkedtek a rendőrök.


Szerdán személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre – írja a police.hu.

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök szerdán délután Mezőberényben, egy lakóház előtt. Egy mezőberényi férfi egy falról lehullott vakolatdarabbal megdobott egy gyalogost, aki erre visszafordult és ököllel megütötte őt. Mindkét férfi könnyebben megsérült. A rendőrök előállították őket a Békési Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták őket.

Gyulán szerdán 9 óra után néhány perccel a rendőrjárőrök elfogtak egy körözött férfit. Nem fizette be egy korábban kiszabott bírságot, amit a Gyulai Járásbíróság átváltoztatott elzárásra, ezért őt a rendőrök a Csongrád-Csanád Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték. Néhány órával később Orosházán szintén egy körözött férfit fogtak el a rendőrök. Őt is megbírságolták korábban, de az előírt összeget nem fizette be, és a Gyulai Járásbíróság szintén átváltoztatta elzárásra. A 28 éves férfit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Fogdájába vitték.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések