A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóta W.: II. Erzsébet egy totálisan jelentéktelen alak


A HVG publicistája a brit királynő halálának alkalmából felelevenítette három hónappal ezelőtti cikkét, melyben olyanokat írt, hogy sajnálatos fekély a brit monarchia a Nyugat testén. 

Nem hagyta szó nélkül Tóta W. Árpád sem, hogy csütörtökön 96 évesen elhunyt II. Erzsébet brit királynő. A HVG publicistája közösségi oldalán osztotta meg három hónappal ezelőtti cikkét, melyben többek között arról ír, hogy „az ünneplésnek, ahogy magának II. Erzsébetnek,

természetesen semmi felfogható értelme nincsen.”

Az újságíró szerint a most meghalt királynő hetven évvel ezelőtt lépett trónra „ez az asszony, hogy aztán hetven évig ne csináljon semmi említésre méltót”. Ezek után azt írta, „jól van az úgy, hogy II. Erzsébet egy totálisan jelentéktelen alak”.

II. Erzsébet nem sütött süteményt a briteknek, nem vigyázott a gyerekeikre, és ha netán megszólalt, akkor pont a fölöslegesen motyogó mammer színvonalát hozta”

– jelentette ki, majd felhánytorgatta, hogy a briteknek milyen sokba került a királyi család eltartása.

Kijelentette, a „nagymama napjai megszámláltattak, az alapvetően szerethető Erzsébet helyébe hamarosan egy király lép, és akkor a királyság létjogosultsága újult erővel vethető fel”. III. Károly királyt – ,aki a cikk írásakor még csak herceg volt – Tóta W. egy „híresen buta és visszataszító alak”-ként jellemezte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések