A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Többször is felszólították a rendőrök az ököritófülpösi rendezvényen szórakozó férfit, de hiába


Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2022. szeptember 3-án történt rendőrségi eseményeiből. 


A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály járőrei 2022. szeptember 3-án Kislétán igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a 19 éves nyírgyulaji lakos vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit a Nyírbátori Rendőrkapitányságra előállították, ahol engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkaptányság munkatársai 2022. szeptember 3-án elfogtak egy 54 éves tiszadadai lakost. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai Ököritófülpösön intézkedtek egy 37 éves helyi lakossal szemben 2022. szeptember 3-án. A férfi a helyi rendezvényen ittas állapotban szitkozódott és kiabált, amit a rendőrök többszöri felszólítása ellenére is folytatott. Az egyenruhások a férfit garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések