A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

The Telegraph: Magyarország azzal büszkélkedik, hogy új gázüzletet kötött Putyinnal


A lap azt is felidézi: Magyarország ellenezte az uniós szankciókat, majd nem adott engedélyt a NATO-nak az országon keresztül történő fegyverszállításokhoz.


„Az ország energiaellátása biztonságban van” – idézte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárt a The Telegraph az állami Gazprommal kötött megállapodás aláírása után. A lap kiemeli:

Magyarország ellenezte a gázzal kapcsolatos uniós szankciókat, majd nem adott engedélyt a NATO-nak az országon keresztül történő fegyverszállításokhoz.

Azt írják: az EU Oroszországgal kapcsolatos megosztottságának legújabb jele az, hogy a prágai ülésen a blokk külügyminiszterei nem tudtak megállapodni az orosz turisták általános utazási tilalmáról. 

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter elmondta, hogy Budapest ellenezte az orosz vízumtilalmat. Végül a 2007-es vízumkönnyítési megállapodás felfüggesztése mellett döntöttek – olvasható az oldalon.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések