A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szórakozni indult a fesztivál utolsó napján, tragédia lett belőle


Az előzetes orvosi vélemény alapján életveszélyes sérülést szenvedett a fesztiválozó férfi. 

Életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt nyomoz a megyei rendőr-főkapitányság vizsgálati osztálya abban az ügyben, melyre egy olvasónk hívta fel a figyelmünket. A névtelenséget kérő telefonáló egy ismerősével történt esetről szeretett volna beszámolni. 

A fiatal férfi barátaival együtt szórakozott a Vidor kertben a fesztivál utolsó napján. Többet ivott a kelleténél, s bár barátai szerint nem volt agresszív, felkeltette a biztonsági őrök figyelmét, akik többször kikísérték a szórakozóhely elé, de a férfinek mindig sikerült visszajutnia. 

Utolsó alkalommal azonban, amikor az egyikük kivitte az ittas fesztiválozót, szóváltásba keveredhettek, mert az őr többször megütötte a nem kívánatos vendéget, aki azóta is öntudatlanul és magatehetetlenül fekszik a kórházban. Barátai úgy tudják, súlyos agysérülést szenvedett.

Dr. Fedor Rita, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője megkeresésünkre elmondta: büntetőeljárást folytatnak a 33 éves B. Z. ellen. A megalapozott gyanú szerint a nyíregyházi férfi szeptember 3-án este a Vidor kert előtti közterületen előzetes konfliktust követően bántalmazott egy 26 esztendős, szintén nyíregyházi férfit, aki ennek következtében – az előzetes orvosi vélemény alapján – életveszélyes sérülést szenvedett. A nyomozók életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták B. Z.-t, aki vallomásában beismerte a bántalmazás elkövetését. A gyanúsított szabadlábon védekezhet a büntetőeljárás alatt.

Szerettük volna megszólaltatni az ügyben a biztonsági őrt alkalmazó cég vezetőjét, ám cikkünk megjelenéséig nem sikerült elérnünk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések