A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szerelmével üldözte a nőt – csak rózsára 100 ezret költött


Boldog párkapcsolatban élő nőre vetett szemet.


A Mátészalkai Járási Ügyészség vádirata szerint a negyvenes éveiben járó férfinak megtetszett az utcájában dolgozó, tőle jóval fiatalabb családos nő, akinek többször próbált szerelmet vallani.
Rendszeresen zaklatta

Mindez hónapokon át tartott úgy, hogy a vádlott legalább 100 ezer forintot költött ­rózsára, amit kirakott a háza elé, a sértettnek címezve, sőt a nő munkahelyére is bevitte a virágokat. Többször a nő tudomására hozta, hogy szeretné feleségül venni, noha tisztában volt vele, hogy boldog kapcsolatban él, párjával nevelik gyerekeiket. Mivel az asszony egyértelműen elutasította a vádlott többszöri közeledését, a férfi fenyegetőzni kezdett, azt mondta a nőnek, hogy a gyámhatósággal elviteti a gyermekeit. Egy másik alkalommal azzal hozakodott elő, hogy a vagyonát a nő gyermekeire íratja.

A sértett és párja többször felszólították a vádlottat, hogy fejezze ezt be, mert semmi értelme, de hiába, így a nő feljelentést tett a rendőrségen. A vádlott cselekménye az ügyészség szerint zaklatásnak minősül, hiszen önkényesen beavatkozott a nő életébe, rendszeresen háborgatta közeledésével, ami félelmet keltett benne. Ezzel egyetértett a bíróság is, és a vádlottat jogerősen 250 ezer forint pénzbüntetésre ítélte – tájékoztatta lapunkat dr. Szilágyi László sajtószóvivő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések