A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem voltak becsatolva, többen is kirepültek az autóból a kisterenyei balesetnél


Többen kizuhantak a gépjárműből és egy nő maradandó sérüléseket szenvedett abban a balesetben, amelynek vizsgálati szakaszát a napokban zárták le a Nógrád megyei rendőrök. 

Egy 19 éves nő közlekedett személygépkocsival január 1-jén az esti órákban a 21-es számú főúton, Kisterenye irányából Salgótarján felé, amikor az úttesten megcsúszott, útpadkának ütközött, majd a járművel többször megpördülve az árokban állt meg. A sofőr és négy utasa a biztonsági övet nem használta, amelynek következtében a hátul utazók a gépjárműből kiestek. Az ügyben kirendelt szakértői vélemény alátámasztotta, hogy a baleset bekövetkezéséhez hozzájárult a jármű eltúlzott haladási sebessége. A balesetben egy nő könnyű, három súlyos és egy súlyos, maradandó sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt az eljárást a járművezetővel szemben lefolytatta és az iratokat a napokban az ügyészségnek megküldte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések