A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem vált be a rokon személyi igazolványa a méhkeréki határátkelőn


Rokona személyi igazolványát adta át rendőri ellenőrzéskor egy férfi Békés megyében, az egyik közúti határátkelőhelyen. A rendőrség a közokirat-hamisítás miatt indult ügy vizsgálatát befejezte.


A méhkeréki közúti határátkelőhelyen még június 17-én 13 óra után néhány perccel kilépésre jelentkezett egy hódmezővásárhelyi férfi. Az ellenőrzést végző rendőrök hamar megállapították, hogy a 48 éves férfi egy másik ember nevére kiállított személyi igazolványt adott át nekik - olvasható a police.hu közleményében.

A férfit ezért előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt kihallgatták, az iratot lefoglalták tőle.

Kihallgatása során elmondta, nyaralni indultak volna, amikor észrevette, hogy lejárt az igazolványa. Korábban az egyik rokona nála felejtette az iratát, ezért úgy gondolta, hogy a határátkelőhelyen a rendőri ellenőrzéskor azt fogja átadni.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések