A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy Márton: Drága az árstopok fenntartása, betöltötték szerepüket


Az infláció és a fenntarthatóság oldaláról kell mérlegelni az intézkedések fenntarthatóságát, véli a tárcavezető.


Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter az Info Rádió Aréna című műsorának adott interjút, ahol az aktuális gazdasági kérdésekről esett szó, így az árstop is említésre került.

Az árstopok betöltötték szerepüket, ezek átmeneti nehézségek kezelésére valók, de most már egyre drágább a fenntartásuk,

mondta a gazdaságfejlesztési miniszter. Az üzemanyag-ársapkával kapcsolatban a miniszter kifejtette, azért léptették azt életbe, mert ársokk érte a gazdaságot. Hozzátette, az intézkedés jó volt, amíg átmeneti volt a helyzet. Ha azonban ez állandóvá válik, akkor az árstopok szerinte nem fenntarthatók.

A személyes véleményét kifejtve elmondta, hogy úgy gondolja, ezek az intézkedések betöltötték a szerepüket. Szavai szerint az infláció és a fenntarthatóság oldaláról kell mérlegelni az intézkedések fenntarthatóságát, illetve azt is figyelni kell, hogy a megfelelő mennyiségű import is beérkezzen az országba.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések