A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mercedes rabszállító segíti a szállítást Egerben


Új rabszállítót kap az egri büntetés-végrehajtás. 

A hazai büntetés-végrehajtási szervezet gépjárműfejlesztési programja keretében az újonnan üzembe helyezett Mercedes Sprinter típusú autók közül egyet a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet használ majd a jövőben. Az intézet tavaly több mint nyolcszáz esetben szállított fogvatartottakat. 

Ez az egyik legnagyobb biztonsági kockázattal járó tevékenységüknek számít. A szervezet számára pedig kiemelt feladat az intézetben lévők biztonságos mozgatása, illetve korszerű körülmények közötti szállítása.

A gépjárműpark mostani megújítása során kiemelt szempont volt a környezettudatosság, a rabszállító környezetkímélő Euro 6-os motorral és LED világítású utastérrel rendelkezik. 

A Mercedes Sprinter járművek a biztonsági előírásokat maximálisan garantálva négy büntetés-végrehajtási állománytag és négy fogvatartott szállítására alkalmasak. 

Az intézetben dolgozók munkakörülményei is javulnak az új gépjárműveken. Minden ülőhelyen kétpontos biztonsági öv található, klimatizált utas- és szállítótér áll rendelkezésre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések