A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mégis lesz egy Dzsudzsák-búcsúmeccs, ő lesz a magyar rekorder


Még az idén a görögök ellen pályára lép Dzsudzsák, ezzel ő lesz a legtöbbszörös válogatott a magyar futball történetében. 

Marco Rossi a hétfői, olaszok elleni meccs után a Nemzeti Sport kérdésére megerősítette a korábbi értesülést, miszerint Dzsudzsák Balázs idén, a görögök elleni mérkőzéssel búcsúzik el a válogatottól.

„A szurkolók ma bizonyították, mennyire elismerik azokat a játékosokat, akik küzdenek a nemzeti színekért. Azt hiszem, ez lesz a görögök elleni meccsen is, mert szeretném, ha Dzsudzsák Balázs is megkapná azt az elismerést, amit Szalai Ádámhoz hasonlóan ő is megérdemel. Megerősíthetem, a görögök elleni lesz Dzsudzsák búcsúmeccse” – közölte Rossi.

Dzsudzsák eddig 108 alkalommal lépett pályára a válogatottban, ahol 21 gólt lőtt pályafutása során. A pályára lépések számában magyar rekorder volt, az ugyanennyiszer játszó Király Gábor kapussal megosztva.

Egy újabb meccsel Dzsudzsák egyedüli rekorder lesz a magyar foci történetében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések