A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Máthé Zsuzsa: Valóban az árnyékból, a sötét oldalról szóltak Dobrev szavai


„Csak a sárga blézer hiányzott a mai kék ruha mellől, hogy teljes legyen a zsoldos egyenruha” – írta közösségi oldalán a publicista.


„Hamár szívdobogást akar hallgatni a kormány, akkor a pedagógusok szívdobogását hallgassa, mert ott van a gyerekek jövője” – idézte Dobrev Klára „árnyékminiszterelnök” szavait Máthé Zsuzsa. Az újságíró Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében a DK-s politikus szavait értékelve úgy fogalmazott:

„Valóban az árnyékból, a sötét oldalról szóltak szavai: anya és nő létére nem restellt a legvédtelenebbeket, legkiszolgáltatottabbakat eszközként felhasználva politikai haszonszerzésből összemosni két teljesen különböző témát. Tudatosan keverte szezont a fazonnal, az élet védelmét a pedagógusok bérezésével.”

Máthé Zsuzsa szerint ez ugyanolyan „ízléstelen”, mint azért lobbizni Brüsszelben, hogy ne érkezzenek meg a nekünk járó pénzek, amelyekből a tanárok bérét emelni lehetne.

„Csak a sárga blézer hiányzott a mai kék ruha mellől, hogy teljes legyen a zsoldos egyenruha” – zárta bejegyzését a publicista.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések