A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kristály bűvölte el az autóban ülőket Gyulán


Bódult és ittas járművezetés gyanúja miatt történtek rendőri intézkedések pénteken Békés megyében, valamint egy körözött férfit is elfogtak a rendőrök. 


Gyulán, a Béke sugárúton, pénteken 22 óra 45 perc körül a Gyulai Rendőrkapitányság balesethelyszínelője leállított egy autót, amelyben hárman ültek. Egy férfi vezetett, két nő utazott vele, mindhárman zavartan viselkedtek - olvasható a police.hu beszámolójában.

A férfinél és az egyik nőnél a rendőr kábítószer gyanúját keltő fehér, kristályos anyagot talált, a harmadik nőnek pedig a lakásán volt szárított növényi őrlemény. A férfi elismerte, hogy mielőtt elindult az autóval, fogyasztott a kristályos anyagból. A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el, és a kábítószer gyanúját keltő anyagokat lefoglalta.

Ezen a napon egy férfit és egy nőt állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. A férfi segédmotoros kerékpárral közlekedett a 44-es főúton, a nő személygépkocsit vezetett és Mezőberényben, a Kinizsi Pál utcában állították le. Miután mindkettőjüknél nemcsak a helyszíni szondáztatás, hanem a rendőrkapitányságokon végzett két további légalkohol mérés is pozitív eredményt hozott, a rendőrök a nőtől elvették a vezetői engedélyét, és mindkettőjük ellen büntetőfeljelentést tettek.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei elfogtak egy budapesti férfit, akinek az egyik fővárosi rendőrkapitányság hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetése miatt elrendelte a körözését. A 43 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések