A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kombájnos szólalkozott össze autóssal Csepreg közelében, verekedés lett a vége


A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Kőszegi Járásbíróság fog dönteni. 

A Vas Megyei Főügyészség közleményben arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Kőszegi Járási Ügyészség garázdaság vétsége és könnyű test sértés vétsége miatt emelt vádat azzal az ötvenes éveiben lévő férfival szemben. 

A vád szerint 2022 júliusában, Csepreg közelében elterülő szántóföldek közötti földút és közút kereszteződésénél közlekedett kombájnjával, majd megállt a sértett által vezetett autó előtt, és felelősségre vonta a sértettet, hogy az általa megbízott kombájnos a vádlott által művelt táblák közötti közlekedésekor miért nem vette le a vágófejet a gépről, mert így több növényt letört. 

A fentiek miatt a vádlott és a sértett között szóváltás alakult ki, melynek során a vádlott benyúlt a sértett autójába, és többször ököllel megütötte a sértett fejét, majd az autóba is belerúgott. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Kőszegi Járásbíróság fog dönteni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések