Hirdessen itt

Kiégett az oszlopnak csapódott autó, megmenekült a kútba esett sáros macska


Tizennyolcszor riasztották a Somogy megyei tűzoltókat az elmúlt napokban. 


Tizenegy műszaki mentésnél, valamint négy tűzesetnél volt szükség az egységek munkájára. A megyei műveletirányítási központba a hétvégén még három téves jelzés is érkezett.

Hat méter mély kútba esett egy kölyökmacska Nagyszakácsiban. A marcali hivatásos tűzoltók kötelek segítségével hozták fel az állatot a mélyből, majd átadták a tulajdonosának. A négylábú sérülések nélkül megúszta a zuhanást.

Villanyoszlopnak ütközött és kigyulladt egy személyautó vasárnap reggel Kaposváron, a Guba Sándor utcában. A motortér és részben az utastér is égett. A város hivatásos tűzoltói oltották el a lángokat és visszahűtötték a gépkocsit. Az egység hőkamerával is átvizsgálta a járművet, amelyben egy ember utazott. A sofőrt ki tudott szállni az autóból, őt a mentők megfigyelésre kórházba szállították.

Gázcsonkra dőlt egy kerítéselem Segesden, a Szabadság utcában. A nagyatádi hivatásos tűzoltók védősugár fedezete mellett leemelték kerítést a gázvezetékről, majd meggyőződtek róla, hogy szivárog-e a gáz. A vezeték sérülése miatt értesítették a gázszolgáltatót, amelynek szakembere rövid idő alatt megszüntette a szivárgást.

Személyautó hátuljának csapódott egy motoros vasárnap délután a 7-es főút 101-es kilométere közelében, a balatonvilágosi lehajtónál. A balesethez a siófoki hivatásos tűzoltókat riasztották, akik lehúzták az útról a motort, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt. A motor vezetőjét a mentők kórházba szállították, az autó öt utasa nem sérült meg a balesetben.

A hét utolsó napján egy kigyulladt személyautóhoz riasztották a kaposvári hivatásos tűzoltókat, Somodorba. A Kossuth Lajos utcai családi ház udvarán álló jármű teljes terjedelmében égett, amit sikerült rövid idő alatt eloltani, így a tűz nem tett kárt a környező épületekben. Az eset során senki sem sérült meg. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések