A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kattant a bilincs, repült a büntetés: többen is fennakadtak az ellenőrzésen


Mozgalmas műszakon vannak túl két határátkelő rendőrei.


Ártánd Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy magyar-román állampolgár szeptember 1-jén 18 óra 30 perckor. Az intézkedés során a biharkeresztesi rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a görög hatóságok elfogatóparancsot adtak ki gazdasági bűncselekmény elkövetése miatt. Az egyenruhások az 52 éves férfit elfogták, majd átadták a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársainak - olvasható a rendőrség híradásában.

Másnap hajnalban, 1 óra körül egy román honosságú kisbusz jelentkezett ugyanitt. A jármű egy személyautót vontatott. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik árufuvarozási engedéllyel, digitális tachográf kártyát vagy egyéb más a tevékenységet igazoló dokumentumot nem vezetett, valamint a vontatmány tömege 110 kilogrammal meghaladta a maximális vontatható össztömeget. A biharkeresztesi rendőrök összesen 800 ezer forint pénzbírságot szabtak ki a járművezetőnek.

A Nagykereki Autópálya Határátkelőhelyen szeptember 2-án 4 óra 10 perckor egy férfi jelentkezett belépésre. Megállapítást nyert, hogy a román állampolgárral szemben Interpol körözés van elrendelve huliganizmus, vandalizmus, rongálás és fosztogatás miatt. Az egyenruhások az 39 éves férfit elfogták, majd átadták a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársainak.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések