A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karácsony: Magyarországon a kampány „propaganda, anyázás, lejáratás”


A főpolgármester közösségi oldaláon osztott meg fotókat arról, hogy III. kerületben a vasárnapi időközi választásra kampányoló Kappeller Zsuzsanna plakátjait megrongálták. 


„Újra beindult a gépezet, a módszer pedig a szokásos: rongálás, mocskolódás" – kezdi bejegyzését Karácsony Gergely, aki szerint „lassan Magyarországon naivitás lesz azt gondolni, hogy egy választási kampány az érvekről, a tervekről, a programokról, sőt magukról az emberekről fog szólni."

Úgy gondolja, egy kampány végén itthon „akkora lesz a zaj, hogy az emberek, akiknek dönteniük kellene, hogy milyen irányba menjen tovább a kerület, a város, az ország, már semmit nem akarnak csak szabadulni ettől az aljasságtól, amit ma itthon politikának gondolunk."

„Pedig a politikának az uralkodás helyett a szolgálatról kell szólnia. Ahogy Ferenc pápa mondja: több hatalom, több szolgálatot jelent" – hívja fel a figyelmet posztjában a főpolgármester.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések