A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kaposvári striciket fogtak a kommandósok


Nagy erőkkel vonult a TEK arra a kaposvári helyszínre, ahol több nőt futtatak a férfiak. 


Emberkereskedelem miatt emelt vádat egy 50 éves kaposvári férfi és a neki segédkező két nő ellen az ügyészség, mert nehéz sorsú fiatal lányokat bírtak rá prostitúcióra. A férfi 2018-ban ismerkedett meg egy nála jóval fiatalabb, korábban állami gondozásban nevelkedett nővel, akivel a rendezetlen körülményeit kihasználva egy látszólagos élettársi kapcsolatot alakított ki azért, hogy a nőt a közvetlen befolyása alatt tartsa. A férfi ezt a beteges viszonyt kihasználva rábírta a nőt arra, hogy prostituáltként tevékenykedjen, és az így szerzett pénzt adja át neki.



A férfi a prostitúcióból befolyt összeg növelése érdekében később megállapodott a másik, idősebb nővel, aki vállalta, hogy olyan kiszolgáltatott, elsősorban intézeti nevelt fiatal lányokat toboroz a számára, akik hajlandóak testüket áruba bocsátani. Az áldozatok behálózásába a férfi bevonta az élettársát is, aki igyekezett meggyőzni őket arról, hogy dolgozzanak prostituáltként a férfinak. Így négy kiszolgáltatott helyzetben lévő fiatal lányt igyekeztek rábeszélni a kurtizánkodásra, ebből ketten még kiskorúak voltak. A megkörnyékezett lányok közül végül ketten hosszabb-rövidebb ideig prostituáltként tevékenykedtek a férfi irányítása alatt, és az abból származó bevételt neki átadták. A vádlottakra végül 2021 májusában a Terrorelhárítási Központ bevonásával csaptak le a somogyi rendőrök, akik közül a férfi azóta is letartóztatásban van.

A Somogy Megyei Főügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában a korábban már büntetett férfival és a két nővel szemben egyaránt fegyházbüntetés és közügyektől eltiltást kért.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések