A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsány: Volt idejük, hogy megöljenek. Nem sikerült

A bukott diktátor szerint a küzdelmet egy jobb országért az ő pártja vezeti.

Gyurcsány Ferenc a legújabb Facebook-bejegyzését röpke visszaemlékezéssel vezeti föl:

„Ha jól emlékszem 2001-ben én írtam Medgyessy Péter elhíresült szövegét: »Eddig, és ne tovább!« Igaz, helyénvaló szöveg volt akkor. Most a magam szövegét írom és mondom: eddig tartott, most tovább!"

A drámaiságot sem nélkülözve hozzátette:

„2006 óta

innen és onnan is belém vájják körmüket mindenfajta emberek: semmirekellők, középszerűek,

képességesek, akarnokok, sértettek, feltörekvő tehetségesek, tehetségtelenek, politikai bűnözők és jószándékú szerencsétlenek. Megtették. Volt idejük, hogy megöljenek. Akarták, nem sikerült. Eddig tartott. Ha kellett fizetnem barmiért is, mostanra megfizettem. Most viszont akkor elvégezzük dolgunkat."

Gyurcsány szerint az ő dolguk, hogy egyértelmű választ adjanak „erre a történelmi, politikai rettenetre, ami Orbán Viktorhoz és a Fidesz nevű bűnszervezethez kötődik. Ezt vagy mi csináljuk meg, vagy jó ideig senki. Mi megcsináljuk. Demokratikus, szabad európai Magyarországot teremtünk.

Mindenki jöhet, de senkire nem várunk. Nincs egyrészt-másrészt. Ezt a küzdelmet egy jobb országért a Demokratikus Koalíció vezeti.

Hazánkért. Rendületlenül. Erre készülünk."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések