A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gulyás Gergely az árnyékkormányról: Nekünk volt igazunk, a baloldal valódi vezére Gyurcsány Ferenc


„Javaslom az ezzel kapcsolatos korábbi vitákat áttekinteni, és értékelni, hogy kinek kell a véleményét megváltoztatni” – szúrt oda a kétkedőknek a miniszter. 

„Gyurcsány Ferenc akkor is szeretkormányt alakítani, ha nincs rá felhatalmazva” – fogalmazott Gulyás Gergely a szombati kormányinfón. A minisztert megkérdezték arról a hírről, hogy a DK pénteken bejelentette: Dobrev Klára vezetésével árnyékkormányt alakítanak.

„Ha bárkinek kétsége volt, hogy amikor a kampány során arról beszéltünk, hogy a baloldal igazi vezére Gyurcsány Ferenc, akkor most örömmel vagy szomorúan konstatálhatja, hogy  a kormánypártoknak volt igaza. Javaslom az ezzel kapcsolatos korábbi vitákat áttekinteni, és értékelni, hogy kinek kell a véleményét megváltoztatni” – mondta a miniszter, aki arra utalt, hogy április 3-át megelőzően sokan nevetségesnek tartották, hogy az egykori miniszterelnöknek komoly befolyása lenne az ellenzékre.

A jelenet a 18. perctől látható az alábbi videóban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések