A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fémtüskés fantomot kerestek Mátraszelén


Különös rendőrségi felhívás híre járta be a megyét kereken tíz éve: ismeretlen elkövető több autót is megrongált Mátraszele külterületén. A fémtüskés fantomot nagy erőkkel kereste a hatóság.


„Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem okozott komolyabb balesetet az az ismeretlen tettes, aki házilag készített fémtüskéket helyezett el több magánúton Mátraszele környékén. A rendőrség nyomoz az ügyben és számít a lakosság segítségére” – írta éppen tíz éve, 2012. szeptember 3-ai számában a Nógrád Megyei Hírlap.

A cikkben az akkor ismert részletekre is kitértek: „A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya eljárást indított a közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett ismeretlen tettes ellen, aki augusztus 20. és 27. között Mátraszele környékén több, közforgalomtól elzárt, illetve el nem zárt magánúton házilag készített fémtüskéket helyezett el.”  

A híradásból kiderült, hogy a fémtüskés fantom ténykedése nyomán több jármű gumiabroncsa megrongálódott és – mint Horváth Zsófia rendőrség sajtóügyeletest idézve fogalmaztak – csak a szerencsének köszönhető, hogy komolyabb, akár személyi sérüléssel járó baleset nem történt. Arról nem találtunk további beszámolókat, hogy az elkövetőt a felhívás nyomán végül megtalálta-e a rendőrség.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések