A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Félrelökött egy hétéves kislányt a királynő ravatalánál egy férfi, majd rávetette magát őfelsége koporsójára


Rögtön letartóztatták a férfit a nyilvános megemlékezés biztonságáért felelő rendőrök.


Letartóztattak egy férfit, aki a gyanú szerint félrelökött egy hétéves gyermeket az útból, és a királynő koporsójára vetette magát, miközben több tucat gyászoló próbálta leróni kegyeletét a Westminster-palotában. A férfi péntek este 10 óra körül jutott be a II. Erzsébet koporsójának helyet adó csarnokba, de a Guardian beszámolója szerint az akciója közben hamar megfékezték, majd le is tartóztatták – így az atrocitás nem okozott nagyobb fennakadást.

A félrelökött kislány nagynénje, Tracey Holland azt mesélte a Sky Newsnak, hogy a férfit gyakorlatilag két másodperc alatt hatástalanították, de a rózsaszín játékával 15 órán át türelmesen várakozó hétéves unokahúga, Darcy nem viselte túl jól a történéseket.

„Szörnyű volt, teljesen szörnyű, annyira tiszteletlen és hihetetlen – és ez a szegény hétéves kisgyerek, ez lesz az ő maradandó emléke a királynőről” – mondta. A férfit a Scotland Yard közleménye szerint letartóztatták, majd őrizetbe is vették a közrendről szóló törvény szerinti bűncselekmény miatt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések