A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Feldarabollak téged és a párod is – ezzel fenyegette volt feleségét


Heteken keresztül számtalan messenger és sms-üzenettel avatkozott bele önkényesen volt felesége életébe az Orosházi Járási Ügyészség szerint az a 48 éves orosházi férfi, aki ellen zaklatás miatt emeltek vádat. A volt férj pénzbüntetésre számíthat.


A férfi és a nő 2013-ig házastársak voltak, válásukat követően azonban továbbra is együtt éltek. Kapcsolatuk idén májusra annyira megromlott, hogy a sértett 29 évi együttélés után elköltözött.

A vádlott aztán megtudta, hogy a sértettnek új párkapcsolata alakulhat ki, amibe nem tudott belenyugodni. Ezért több alkalommal messenger és sms-üzenetekben tettleges bántalmazással – felpofozással, megveréssel, agyonveréssel – fenyegette meg volt feleségét.

Egyszer telefonon hívta fel a nőt, és azt mondta neki, hogy feldarabolja az új párjával együtt, majd munkahelyén személyesen kereste fel a volt feleségét, és akkor annyit közölt vele, hogy az autójában van egy láncfűrész. Bár a férfi május végén befejezte a fenyegetéseket, elektronikus üzeneteiben háborgató célzattal durván becsmérelte a nőt úgy, hogy vele szemben sorozatosan lekicsinylő, lealázó, sértegető, becsmérlő, gyalázkodó és gyűlölködő kifejezéseket használt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések