A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

FeGyőr: Most omlik rá a magyarokra 12 év hazugságainak, lopásainak és felelőtlenségének az ára


A Momentum bukott elnöke a Facebookon írt.


„Múlt héten jelentette be a német kormány a 65 milliárd eurós antiinflációs jóléti csomagját, melynek részeként megemeli a családi pótlékot, a lakhatási segélyt, és egyszeri több száz eurós rezsitámogatásban részesíti a családokat. Az újonnan felálló brit kormány néhány nappal ezután jelentette be, hogy egyik első intézkedéseként két évre befagyasztja a lakossági energiaárakat az Egyesült Királyságban. Az osztrákok is közölték, hogy másfél évre ársapkát vetnek ki az áram árára. A csehek tegnap este jelentették be ugyanezt. Az EU közben az energiacégek megadóztatását tervezi, hogy letörje a Putyin zsarolása által felvert energiaárakat.

Miközben Európa országai sorra jelentik be a jóléti antiinflációs csomagokat, Magyarországon ennek éppen az ellenkezője történik. Nálunk az Orbán-kormány a családok megélhetése szempontjából legnehezebb téli időszak előtt engedi el az eddigi inflációellenes intézkedéseit, a rezsicsökkentést és az árstopokat.

Hogy miért történik mindez? Mert elfogyott a pénz. Elszórták, felélték. Magyarországon azért súlyosabb a válság, mint Európa többi részén, mert az arra fordítható pénz egy részét már a választás előtt elszórták, a másik részéhez pedig nem férnek hozzá, mert megvonták tőlük Brüsszelben a rendszerszintű korrupció miatt.

Két párhuzamos válság zajlik ma Magyarországon. Egyrészt egy külföldről beszűrődő energiaválság, másrészt egy belföldi megélhetési válság, amit az Orbán-kormány felelőtlensége és korrupciója okozott. A kormány trükkje az, hogy az előbbit arra használja, hogy az utóbbiban játszott felelősségét elfedje. Úgy tesz, mintha a nemzetközi válság okozná azokat a gazdasági bajokat, amiket valójában ő maga okozott."

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
Az ÁTKOZOTT CIGÁNY-HITLER ARRÓL is GONDOSKODOTT ENERGIAVÁMPÍRKÉNT, HOGY a MAGYAR ADÓZÓK VÁLLALKOZÁSAI is CSŐDBE MENJENEK; – MÍG a CSALÁDOT ALAPÍTÓ HITELFELVEVŐK VÉGLEG az UZSORÁS BANKOK és a VÉGREHAJTÓK KILAKOLTATOTT ÁLDOZATAIVÁ VÁLJANAK!!!…- NANÁ, HOGY “új” ISRAHELL MEGTEREMTÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN, AMIT a RÓZSADOMBI DIKTÁTUM SZERINT HAJT VÉGRE ORBÁN VIKTOR = GYŐRI GÁBOR és CION-BOLSEVIK BANDÁJA!!!

Wikileaks: HORVÁTH NANCY ÜZENETE: ROGÁN a GYILKOS SZÁJHŐS - PeLLeR aNNa & PáLoS TReND (HoZSo MiX) 2022, Szeptember
https://hun.small-business-tracker.com/wikileaks-show-us-money-478373