A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Engedte a nőnek, hogy ezt tegye a kocsiban - előállították a párost Ibrányban

Rendőrségi hírek megyénkből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő nőt és férfi ismerősét 2022. szeptember 12-én Ibrányban. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a nő úgy vezetett a közúti forgalomban, hogy a gépjármű vezetéséhez előírt érvényes engedéllyel nem rendelkezik, valamint, hogy a 30 éves férfi úgy engedte át a vezetést, hogy nem győződött meg arról, hogy ismerőse rendelkezik e vezetői engedéllyel. A rendőrök mindkettőjüket előállították a rendőrőrsre és engedély nélküli vezetés, valamint járművezetés tiltott átengedése szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették. 

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá Kótajban egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost 2022. szeptember 12-én. A 33 éves járművezető a gépjárművet ittas állapotban, és a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrőrsre, és engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési, járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.  

A Készenléti Rendőrség munkatársai Csaholcon ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő rozsályi lakost 2022. szeptember 12-én. A rendőrök megállapították, hogy a 20 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra előállították és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések